Ampute Milli Futbol Takımı’ndan İsrail’e protesto! Gazze mesajı

Ampute Milli Futbol Takımı, Fransa’nın Haute-Savoie kentinde düzenlenen EURO 2024’te C Grubu’nda yer alıyor. Ay-yıldızlılar gruptaki ilk maçında İsrail ile Camille Fournier Stadyumu’nda karşılaştı. Ampute Milli Futbol Takımı, rakibini 6-0 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Ay-yıldızlılara galibiyeti getiren golleri 7, 27, 29 ile 48’inci dakikada Ömer Güleryüz, 24’üncü dakikada Alican Kuruyamaç ve 49’uncu dakikada Muhammet Yeğen kaydetti.

Ampute Milli Futbol Takımı, grubun ikinci maçında yarın TSİ 13.00’te Azerbaycan ile karşı karşıya gelecek.

MAÇ ÖNCESİ İSRAİL PROTESTO EDİLDİ

İsrail Ampute Milli Futbol Takımı, maç öncesi ısınmaya ve seremoniye çıkarken tribünler tarafından ıslıkla protesto edildi. Ayrıca Ampute Milli Futbol Takımı, İsrailli oyuncularla selamlaşmadı.

ÖZEL KLİP HAZIRLANDI

Ampute Milli Futbol Takımı, yeni bir Avrupa şampiyonluğu için sahaya çıktı. Daha önce Dünya Kupası’nı ve Avrupa şampiyonluğunu kazanan ay-yıldızlılar, Fransa’daki Avrupa Şampiyonası’nda ilk maçını İsrail ile oynadı. İsrail maçı öncesinde tüm dünyadan destek alan Ampute Milli Futbol Takımı’na bu şampiyona öncesinde özel bir klip hazırlandı. Sözlerini Muttalip Gülşen’in yazdığı, Erdoğan Tozoğlu’nun bestelediği ve aranjörlüğünü Süleyman Yiğenoğlugil’in üstlendiği, “Haydi Bir Daha” diyerek hazırlanan klipte maneviyat yüklü anlar yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx